Kihívások

Prémium ügyfélélmény

  1. Ha megbízunk egy generálkivitelezőt, akkor csak egy árajánlatot kell kérnünk a teljes beruházásra.

  2. Ő nem csak pontosan felmér mindent, de megközelítően pontos árajánlatot ad, nem csak a munkadíjakra, de az anyagszükségletet is kiszámolja, illetve annak várható anyagi vonzatát.

  3. Előre látható, hogy mekkora megterhelést jelent a pénztárcánknak ez az egész, amit az egyénenkénti ajánlatok alapján igen nehéz előre átlátni.

  4. Nem kell izgulnunk a szakemberek időbeosztása miatt sem, hiszen ennek flott megszervezése és lebonyolítása is generálos munkakörébe tartozik.

  5. Nem húsz emberrel, csupán eggyel kell állandó kapcsolatot tartanunk, vele kell elszámolni, rajta kérhetjük számon, ha valami nem tetszik és neki kötelessége kijavíttatni az esetleges hibákat. Egyszóval a gördülékeny minőségi munka az ő felelőssége.


Házépítés kapcsán általában kőművesek, villanyszerelők, burkolók és más szakiparosok munkájának szervezése jut eszünkbe. Pedig az anyagbeszerzés idő- és térbeli koordinálása, az e-napló naprakész vezetése, a szakhatósági engedélyek, az önkormányzati és NAV bejelentések, a közműszolgáltatók szerződései, a hitelfolyósító bankok rendelkezései, földhivatali papírok ügyintézése is kellenek ahhoz, hogy a felépült ház használatbavételi engedélyt kapjon. Ekkor van vége egy kulcsrakész építkezésnek.

Kapcsolat

Elérhetőségek:

Iroda: 1083, Budapest, Práter utca 63. Fsz. 2.

Telefon: +36 30 3179796 vagy +36 1 2337054

Email: dekon@dekon.hu

Cégadatok:

Cégnév: DEKON TERVEZŐ ÉS FŐVÁLLALKOZÓ KFT.

Székhely: 1083, Budapest, Práter utca 63. Fsz. 2.

Cégjegyzékszám: 01-09-912587

Adószám: 14628427-2-42

Kérünk add meg a lehető legtöbb információt, beleértve a m2-t, határidőket, helyszínt, a projekt főbb részleteit.